Info     Lajme    Kontakti    Facebook
 

 PORSCHE KOSOVA    - Importues gjeneral për Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT dhe                                       Porsche
 PORSCHE Prishtina  - Shitja e automjeteve të markës Volkswagen, Skoda, SEAT dhe                                       Porsche
                                 - Servis i autorizuar për Volkswagen, Skoda, Audi dhe SEAT

                                   A COMPANY OF THE AUSTRIAN PORSCHE GROUP

 

 Adresa:
 Magjistralja Prishtinë-Ferizaj km3,
 10000 Prishtina, KOSOVA
 Tel: +383 38 606 900
 Email: info@porsche-kosova.com

Rezervimi i terminit për servisim mund të bëhet edhe përmes Email-it !

   Orari i punës
 Hënë - Premte: 08:00 - 17:00
 Shtunë:            09:00 - 14:00
     Si të arrini tek ne:
 Shih Hartën
 "Deri te Porsche Prishtina


Pajtueshmëri
Zyrtari lokal i Pajtueshmërisë
Emri: Mensur Zeka
Telefon: 038606900
e-Mail: mensur.zeka@porsche-kosova.co

Zyrtar i Anti-Korrupsionit
Nëse ka ndonjë dyshim ose pyetje në lidhje me korrupsionin, ju lutemi kontaktoni zyrtarin kundër korrupsionit:
Zyrtari Anti-Korrupsion i Porsche Holding Group
Dalibor Schikuta - Shefi i Auditimit të Brendshëm PHS
Telefon: +43 662 4681-2127
e-Mail: dalibor.schikuta@porsche.co.at
Zyra Qendrore e Hetimeve
e-Mail: io@volkswagen.de, Tel .: +800 444 46300
Postadresa: Aufklärung-Office, Brieffach 1717, 38440 Wolfsburg (Innenstadt), Gjermani

Ombuds person
Dr. Rainer Buchert (Jurist)
Telefoni: +49 6105 921355 ose +49 69 71033330
e-Mail: dr-buchert@dr-buchert.de
Thomas Rohrbach (Jurist) Telefoni: +49 69 65300356 e-Mail: rohrbach@ra-rohrbach.de

Raportet online për ombuds personin
Përveç metodave klasike të kontaktit, bilbil fryrës tani mund të përdorin edhe Sistemin e Monitorimit të Bartësit të Biznesit (BKMS) për raportet online. Duke përdorur sistemin e monitorimit të mbajtësit të biznesit, raportet mund t'i dorëzohen ombuds personit të Grupit Volkswagen nga kudo në botë, në çdo kohë dhe në një mjedis veçanërisht të sigurt.

Sistemi mund të arrihet në anglisht dhe gjermanisht nëpërmjet faqeve në vijim:
http://www.ombudsleute-der-volkswagen-ag.de
http://www.ombudsmen-of-volkswagen.com