Info     Lajme    Kontakti    Facebook
 

Passat i Ri – fitues i зmimit "Vetura e vitit 2015"

"Vetura e vitit 2015" në Europë është Volkswagen: Passat i ri ka fituar зmimin prestigjioz, I cili prezantohet зdo vit nga juria internacionale e "Car of the Year". Fituesi është bërë I ditur para fillimit të një prej panaireve më të mëdha të veturave Geneva International Motor Show.

"Ne jemi pafundësisht krenarë për këtë arritje", ka deklaruar Prof. Martin Winterkorn, CEO i Volkswagen gjatë shpërndarjes se зmimit në Geneva. "Me Passati-n e ri ne përsëri kemi arritur të krijojmë një veturë që vendos standardin e kualitetit dhe të teknologjisë në kategorinë e vet. Ky nderë është një konfirmim I punës së madhe të bërë nga inxhinjerët, dizajnerët dhe I gjithë ekipi ynë. Passati i ri tregon edhe njëherë që Volkswagen ka përgjigje për të gjitha sfidat e kohës".

Një nga зmimet më të vjetra dhe më prestigjioze "Car of the Year " ka nderuar veturat e e reja, më të mira që nga viti 1964. Juria përbëhet nga 58 gazetarë Europian të veturave të cilët vinë nga 22 shtete të ndryshme. Për këtë зmim shtatë vetura ishin të nominuara në finale. Në muajt që kaluan këto vetura finaliste kanë kaluar nëpër vlerësime, krahasime dhe testime të detajuara të bazuara në kritere si ekonomia, komfori, siguria, karakteristikat e ngasjes, funksionaliteti, dizajni dhe përparësitë teknologjike. Në edicionin e 52-të të këti kompeticioni, Passat i ri lehtësisht ka triumfuar ndaj gjashtë rivalëve finalist me rezultat total prej 340 pikëve. Dy modele aktuale të Volkswagen që gjithasthu e kanë fituar këtë зmim së funmdi janë Polo në vitin 2010 dhe Golf në vitin 2013.


"IMPRESIONO TЛ GJITHЛ"

Kjo është fushata më atraktive deri më tani, që ofrohet në bashkëpunim të Porsche Prishtina, Raiffeisen Leasing dhe kompanisë së sigurimeve Illyria.

Përmes fushatës "IMPRESIONO TЛ GJITHЛ" klientëve u mundësohet përzgjedhja e automjetit të dëshiruar në Porsche Prishtina dhe më pas marrëveshja me bankën si dhe sigurimi i automjetit mund të përmbyllet aty. Klientit i mbetet të startojë automjetin dhe të niset rrugës së dëshiruar!

Porsche Kosova në bashkëpunim me Raiffeisen Leasing dhe kompaninë e sigurimeve Illyria, ka përgatitur një ofertë speciale për veturat Volkswagen. Kompania e sigurimeve Illyria ofron sigurimin KASKO falas për vitin e parë, ndërsa Raiffeisen Leasing ofron sigurimin dhe regjistrimin e parë gratis. Shuma e financuar pa pjesëmarrje për automjetet deri në 22.000 EURO është 0%, ndërsa për automjete prej 22.001 EURO pjesëmarrja është 30%

Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2014.

SEAT iu bashkua familjes 'Porsche Kosova'

Që nga dita e djeshme (02.04.2014), kompania lidere në tregun e automjeteve të reja në Kosovë, Porsche Kosova, ka marrë të drejtën ekskluzive për importimin e veturave të markës së njohur botërore SEAT.

"Ne jemi duke bërë plane të mëdha që kjo markë të shkëlqejë përsëri dhe të kthehet në vendin ku e meriton. Kjo është edhe arsyeja pse e zgjodhëm kompaninë 'Porsche Kosova' që të bëhet partneri jonë i ri në betejën për ta pushtuar këtë treg. Ne presim që të zotojmë 5% të tregut në vitin 2014. Me pasionin e vet spanjoll, SEAT në të njëjtën kohë është storie e njohur spanjolle dhe gjermane. Ka një shprehje të fortë të perfeksionistëve pasionantë dhe inxhinierëve më të mirë", tha David Albos, përfaqësues i markës SEAT.

Me këtë rast, Porsche Kosova shtoi edhe një markë të korporatës në portfolion e saj, që gjithashtu përfshin edhe markat e njohura, Volkswagen, Audi, Skoda dhe Porsche.

"Përkundër kushteve jo të favorshme të klimës ekonomike, ekipi i Porsche Kosova ia doli mbanë që jo vetëm ta mbajë, por edhe që ta përmirësojë përformancën duke e rritur përqindjen në treg. Kjo ishte një shprehie e reagimit të shpejtë ndaj lëvizjeve në treg dhe përgjigjes adekuatë të nevojave të konsumatorëve. Ky lloj i ekspertizës që posedon Porsche Kosova është një garanci që marka SEAT të ketë një të ardhme të ndritur nën kulmin e kësaj familjeje", tha Mr. Wienerroither, përfaqësues i Porsche Holding.

Pas këtij fjalimi, Mr. Wienerroither bëri të ditur se 'Porsche Group' e përfundoi vitin 2013 me një rezultat pozitiv në shitjen e veturave të reja, të cilat shënuan një rritje prej 4.5%, dhe hyrjet e përgjithshme kanë arritur shifrën prej 16.3 miliardë eurosh.

GARANCION MOBILITETI

Klientë të nderuar, Porsche Kosova SH.P.K, si importues gjeneral i brendeve Volkswagen, Volkswagen automjete komerciale, Skoda, Seat, Audi dhe Porsche, ka nderin të ju informojë që nga data 1 Janar 2013, në Republikën e Kosovës ka filluar implementimi i Garancionit të Mobilitetit.

Shërbimi i ri i Garancionit të Mobilitetit mundëson arritje të sigurt në destinacionin e dëshiruar për të gjithë ngasësit e automjeteve të brendeve Volkswagen, Volkswagen automjete komerciale, Skoda, Seat, Audi dhe Porsche, edhe pas periudhës së vlefshmërisë së garancionit të automjetit përkatës, përderisa automjeti servisohet rregullisht në servis të autorizuar.

Garancioni i Mobilitetit vlen për gjithë automjetet e blera në rrjetin e distributorëve të autorizuar në Republikën e Kosovës.

Për telefonata nga Kosova (Gratis): 0800 11 222
Për telefonata nga vendet e huaja: +377 (0)44 811 222, +377 (0)44 168 513, +386 (0)49 168 513


Volkswagen Garanci e zgjatur
Që të përjetoni kënaqësi më të gjatë duke udhëtuar.

Volkswagen Ju ofron teknologji të avancuar, dizajn progresiv, cilësi të lartë dhe shërbim servisi superior. Ofertën e pasuruam me programin e ri special - Volkswagen Garanci e zgjatur.
Volkswagen Garancinë e zgjatur mund ta blini për зdo automjet të ri të shitur nga gama e Volkswagen-it dhe në këtë mënyrë automatikisht ta zgjasni vlefshmërinë e garancisë standarde dyvjeзare në tre, katër ose pesë vjet.
Harrojini të gjitha shpenzimet e paparashikuara në periudhën e zgjedhur dhe kënaquni në udhëtimin relaksues me automjetin Tuaj. Zgjedhja është e Juaja, зfarëdo që të zgjidhni keni marrë një vendim të menзur.

PЛRPARЛSITЛ E JUAJA
Garanci e plotë pa formularë dhe nënshkrime shtesë
Përzgjedhje e disa kombinimeve garancie: edhe 3 vite të tjera shtesë mbas skadimit të garancisë standarde dyvjeзare dhe maksimumi 150.000 kilometra të përshkuara
Disponibël për të gjitha modelet dhe performanca motorësh
Disponibël për automjete me lizing, me financim apo automjete të blera me para në dorë
E lidhur me automjetin, duke e rritur në këtë mënyrë vlerën e tij në rast shitjeje eventuale
E ruan automjetin në gjendje më të mirë falë servisit profesional të Volkswagen
Mundësi për kthimin e TVSH tek subjektet juridike
Vlen për territorin e të gjithë Evropës


Golf 7 është zgjedhur Automobili i Vitit 2013 (Coty), duke fituar me dyfishin e votave - një fitore e mahnitshme!

Golf 7, (414) fitoj mbi konkurentet të cilit ishin Toyota 86/Subaru BRZ (202 vota), si dhe në vendin e tretë ishte V40 Volvo (189 vota).

Kjo është hera e dytë që një Golf fiton "COTY" dhe зdo model i Golf ka qenë në mesin e tre fituesve të lartë në vitet e fundit. Fituesi i këtij viti është njohur nga juria (e përbërë nga gazetarë automobilistik nga Evropa) 'për bilancin e tij të përgjithshëm dhe të arriturat në siguri, efikasitetin e karburantit, dinamikën dhe rehati'.