Info     Lajme    Kontakti    Facebook
 
Për ne
   Qëllimi ynë
Shitja
Servisi
 
Qëllimi ynë i vetëm dhe kryesor është kënaqësia dhe besimi i klientëve, partnerëve dhe punonjësve tanë. Në një ambient shoqëror të rritjes së dinamikës dhe sfidave ditore, është vizioni i kompanisë tonë që vetëm klientët lojalë mund të garantojnë vitet e susksesit.

Ne dëshirojmë që veturat dhe shërbimet tona të jenë të njejta me pritjet e klientëve tanë. Ne kemi themeluar raporte permanente dhe punë të drejtë me partnerët tanë të autorizuar për shitje dhe servisim. Shkëmbimi konstant i informatave, programet trajnuese dhe edukuese na mundësojnë përmirësimin e vazhdueshëm të kualitetit tonë të punës.


Suksesi është parimi bazë dhe standard i veprimeve tona, të cilat ne, bashkë me punonjësit tanë jemi duke i zhvilluar. Mirë të edukuar, të zellshëm dhe të informuar, punonjësit tanë janë bartësit e suksesit të kompanisë.
 
     
Çdo punonjës i kompanisë sonë, gjatë veprimit të tij, vepron në interesin më të mirë të klientëve tanë, shoqatave të qytetarëve, personave fizik dhe juridik, duke kontribuar kështu në suksesin e përgjithshëm të kompanisë.

Ne jemi një partner i besueshëm
Përkrahja e fuqishme nga kompania jonë qendrore Porsche Holding Austria, në lidhje me programet edukuese dhe trajnuese për punonjësit tanë dhe përkrahja për përmirësimin e kualitetit në punë, paraqet bazamentin për një partneritet afatgjatë me klientët tanë.

Inovativ dhe të gatshëm për ndryshime
Kompania jonë është e karakterizuar nga një nivel i lartë i përgjegjshmërisë së punonjësve tanë. Hierarkia e cekët është baza për një reagim të shpejtë për kërkesat brenda kompanisë, të cilat po ndryshojnë në mënyrë rapide prej ditës në ditë.
Me anë të risive dhe investimeve të vazhdueshme, poashtu edhe me teknologjinë komunikuese më bashkëkohore, ne dëshirojmë të arrijmë një avantazh konkurrues.

Kudo dhe në çdo kohë
Vetëm 20 vjet më parë, shpërndarja e pjesëve rezervë është bërë një herë në muaj. Vozitësit e padurueshëm vendosnin për pjesë joorigjinale, të montuara në servise të pa autorizuara.

Sot, vozitėsit e shqetėsuar tė automjeteve Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT dhe tė automjeteve komerciale Volkswagen, mund tė jenė pa brenga. Klientėt tanė mund tė marrin gjithēka qė u nevojitet pėr automjetet e tyre nė njė vend; pėr mė tepėr, secila pjesė origjinale bartė njė kualitet tė garantuar. Garancioni 2 vjeēar pėr pjesėt origjinale tė montuara, paraqet njė siguri shtesė pėr klientin dhe veturėn e tij.

Me fjalë tjera, nëse shfaqet ndonjë problem gjatë vozitjes, Porsche Prishtina ju mbështet ju në eliminimin e problemit brenda kohës më të shkurtër të mundshme.

Tė gjitha kėto janė vetėm disa nga njė grup i madh i avantazheve pėr klientėt tanė. Megjithatė, ėshtė shumė me rėndėsi pėr ne qė kur ju tė porosisni njė veturė tė brendeve Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT apo Porsche, ju do tė keni njė siguri dhe njė partner tė besueshėm i cili kujdeset pėr veturėn tuaj; veturė e cila do tė vozisė dhe do tė vozisė dhe do tė vozisė…