Info     Lajme    Kontakti    Facebook
 
Për ne
Qëllimi ynë
Shitja
   Servisi
 

Servisim profesional me pjesë dhe ngjyra origjinale.
për Volkswagen, Skoda, Audi, Seat dhe Volkswagen automjete komercialeMirë të edukuar, të zellshëm dhe të informuar, të paisur me mjete speciale pune të teknologjisë së lartë, punonjësit tanë janë bartësit e suksesit të kompanisë.


Ne dëshirojmë që shërbimet tona të jenë të njejta me pritjet e klientëve tanë. Shkëmbimi konstant i informatave, programet trajnuese dhe edukuese na mundësojnë përmirësimin e vazhdueshëm të kualitetit tonë të punës.

 
     

Klientët tanë mund të marrin gjithçka që u nevojitet për automjetet e tyre në një vend; për më tepër, secila pjesë origjinale bartë një kualitet të garantuar.

Garancioni 2 vjeçar për pjesët origjinale të montuara, paraqet një siguri shtesë për klientin dhe veturën e tij.

Tek ne, ju do të keni një siguri dhe një partner të besueshëm i cili kujdeset për automjetin tuaj!

Rezervimi i terminit për servisim mund të bëhet edhe përmes Email-it !
info@porsche-kosova.com