Info     Lajme    Kontakti    Facebook
 
Për ne
Qëllimi ynë
   Shitja
Servisi
 
Vetura të reja me garancion,
Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Porsche dhe Volkswagen automjete komerciale.


Klientët tanë kanë mundësinë e konfigurimit të automjetit të tyre sipas dëshirës.


Me një stok të pasur me mbi 5000 vetura, dëshirat e klientëve tanë mund të realizohen shpejt dhe pa pritje të gjata.

Përkrahja e fuqishme nga kompania jonë qendrore, na mundëson që shitësit tanë të jenë mirë të informuar dhe edukuar për produktet dhe risitë në treg.

Veturat tona nuk dallojnë nga ai i tregut Evropian dhe kanë të njejtën cilësi.