Info     Lajme    Kontakti    Facebook
 
   Karakteristikat
 
 
 
 
Me Skoda YETI përjetoni komfort mahnitës...

Skoda Yeti është një SUV inovativ dhe kompakt, i cili do të lë mbresa në këtë segment të automjeteve.

Çka mund të pritni nga Yeti?
Skoda Yeti është dizajnuar për ata që kërkojnë nivel të lartë komoditeti, prakticitet të veçantë dhe siguri maksimale. Një makinë me një dimenzion krejt të ri falë çatisë panoramike me rregullim elektrik, e cila mundëson që të përfitohet një hapësirë e madhe e hapur mbi ulëset e përparme. Yeti me karroserinë e tij mundëson përdorim të tij në shumë sfera.
 

Çka fshihet nën Yeti?
Në brendësi të Yetit mund të gjenden lloje të ndryshme të motorëve me benzin dhe atyre dizel. Veçori e përbashkët është harxhimi minimal dhe poashtu ndotje minimale e ambientit.